Bloggtorka


Hej!

Både jag och Kit har haft en smärre bloggtorka, men nu ska här bli ändring på saker och ting!

Sen senast vi sågs har det hänt en del.

  • Jag har fått förlängt vikariat på fritids vilket innebär att jag får betalt för att leka, rita och dricka kaffe i några månader till.
  • Jag är numera singel då långdistansförhållandet gick åt fanders. Attans! (man får inte svära på sexårs). Men för att ett långdistansförhållande skall fungera måste man befinna sig på ungefär samma "plats" i livet vilket vi inte längre gjorde. Men vem vet, jag beger mig till Lund senast nästa höst, vi får se vad som händer då.
  • Jag vill/ska åka till Thailand med Kit och Peacecountry, måste bara övertala de båda om att de ska med. Tänk er, tre-fyra veckor i Thailand, sol, öl, stränder, upplevelser och vila, det känns väll nästan som ett måste?
  • Jag har insett att jag MÅSTE flytta hemifrån NU. Var i en väns lägenhet härom dan och det enda jag kunde göra var att vandra runt runt och andas in 33kvadrat egen yta.


 



 

Till det priset, JA TACK! (Undrar bara vart fasen Doha ligger, nån krigszon någonstans på vägen kanske? Med tanke på priset...)



 

Nej nu ska jag göra annat (typ sova, fast det kanske inte är okej att avslöja sådär klockan kvart över tio på kvällen?)

Katout


 


Helg i * form

Så var helgen över. Jag har hunnit med en hel del kan jag lova, så för att göra en lång historia kort!
Jag har bland annat..

*Handlat på Ica maxi
*Jobbat
*Utgång
*Stan
*Bio
*Förfest
*Druckit kioskvältare i mängder
*Fylleslag
*Kört Ekerö runt
*Hälsat på min vapendragare på Adelsö
* Plöjt x antal vänner avsnitt


Här har vi den , kioskvältaren!

    


//Kit

Varför måste helgen ta slut?


Så var det måndag igen. När jag blir Gud ska jag avskaffa måndagar och istället lägga till en "söndag2" i början av veckan.

Jag har tillbringat hela helgen hos min pojkvän i Lund och därför inte skrivit nått de senaste dagarna. Vi har spenderat dagarna i ända med att göra ingenting, ingenting och sen sov vi (eller nått...).

Lördagen resulterade dock i något av ett äventyr. Vi började dagen som vanligt (med två OTH avsnitt). Vid tolv ringde "BrorGeorg" ner oss till den såkallade AF-borgen, tror det var så den hette. Där var det spex och tävlingar för alla teknolog-nollor, vilket var väldigt underhållande, JAG VILL OCKSÅ!

Efter det gick vi hem och fortsatte vår dagliga rutin (OTH). Framåt kvällen agerade BrorGeorg schteekare och lyckades fixa in oss på en sexa (efter en sittning/festival får personalen som jobbat stanna kvar och dricka och äta gratis på något som kallas en sexa). Detta resulterade i nattsvartfylla, hoppsan hejsan så kan det gå!

//KAT


One Tree Hill


Idag har vi tillbringat  hela morgonen och halva eftermiddagen med att titta på One Tree Hill, VÄRT.




Min mor påstår att det är ovärt att jag åker till Lund när de enda vi gör är att titta på tv och dricker öl, men det håller jag inte alls med om!


Katout

Pizza

Igår var det utgång, jag som hade lovat mig själv att åtminstonde ta det lugnt till helgen.. Så nu ligger jag i sängen och kollar på vänner (som är världens bästa serie) med århundrades huvudvärk . Men aja har bara mig själv att skylla :(

När jag är bakis så blir jag riktigt sugen på snabbmat, tänk massa fett och salt! Förstår inte hur andra människor mår illa om dom äter dagen efter. För mig är det tvärtom, jag mår illa om jag inte äter. Så idag skulle jag kunna döda för en pizza . Men färden till pizzerian verkar  otroligt jobbig så nu ligger jag och hoppas på att nån ska knacka på dörren och ha en pizza i beredskap säga nåt i stil med" hej, misstänkte att du var sugen på pizza"



  Visst ser det gott ut?!   

                                                                                                                                                                                                    //KIT

Lund



Vem missade sitt tåg igår? JAG JAG JAG!


Jag och en annan tjej satt på fel plattform, när vi kom på detta skulle vårat tåg ha gått för tio minuter sen. Vi insåg båda två att vi var fucked och gick till SJ-kundtjänst för att se vad vi kunde göra åt problemet. Gubben som satt i kundtjänsten var sjukt otrevlig och berättade att min biljett skulle komma att kosta tusen jävla spänn. Varpå jag fick en panik/gråt attack, eftersom jag inte ens hade tusen spänn på kortet, och gick och ringde mamma för att se om hon kunde boka en ny biljett på internet.

Min mor befann sig dock i Odenplan och hade inte tillgång till en dator så jag fick ställa mig i biljett kön igen i hopp om att kunna skrapa ihop till en biljett med de kontanter jag hade, plus mina besparingar på kortet. Så när jag kom fram till kassan och skulle börja prata igen så var jag fortfarande "upprörd" och fick därmed bara ur mig följande:

-Jag  ...  missade  ... mitt  ..  tåg  ...  När  ...  går  ... nästa  ... till  ...  Lund..
?

Kassörskan var hur snäll som helst och pratade lungt med mig att det här skulle hon fixa. Hon bokade en plats åt mig på nåstgående tåg mot Malmö som gick en timme senare. Sen fick jag en tilläggsbiljett till min gamla biljett och behövde inte betala nånting. Om jag träffar henne igen ska hon få nånting fint för det enda jag kunde bjuda på för tillfället var

-Tack  ...  Förlåt  ... jagärliteupprörd  ...

//KAT

Godmorgon


Åh härliga 05.20, dags att gå upp! Idag börjar jag jobba klockan sju och innan dess måste jag tvätta håret, packa Lund-väskan, äta frukost och ta mig till jobbet. Därav denna okristligt tidiga uppgång.


Idag beger jag mig ner till Lund och det ska bli jätteskoj! En gammal klasskompis som är ute och reser med jobbet har lyckats sälja på mig en ny telefon så jag ska även möta upp honom där nere, vilket ska bli kul eftersom vi inte setts på ett tag.

Efter år av pikar och dumma kommentarer avgående min nuvarande (mycketmycket gamla) telefon har jag nu beslutat mig för att det är dags att byta upp sig. Det är även så att två av de personer jag ringer mest (i alla fall en timme om dagen) har tre-telefoner, så därför har jag bytt till ett tre-abbonnemang där jag ringer gratis till alla tre-telefoner i hopp om att min teleräkning nu ska bli lägre.

Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen! Hoppas nån av barnen fyller år idag, jag vill ha glass. //KAT


Min nya telefon, jag ska kalla honom för Jesper

Veckans ragg


I fredags när jag och min vän Lotta, som numera går under namnet Sofia, var på Fellows blev vi uppraggade av ett gäng män. Jag minns inte hur dom tog kontakt men plötsligt befinner vi oss i baren och blir bjudna på drinkar,shots och diverse komplimanger.Mötet med (de äldre) männen leder till en otrolig fylla som slutar med efterfest i Kristineberg.

Med tanke på den defusa åldersskillnaden trodde jag att detta endast var ett ragg för kvällen. Men ack så fel jag hade.
Klockan 11.30 morgonen efter kommer första smset, sen har det regelbundet kommit ytterligare meddelanden.
RAGG-sockor
Här är några

"Vaknat? Har du facebook?"
"Vad händer ikväll då?"
"Vill du komma över och kolla en film?"
"Vart ska du ikväll?"
"Vill du mötas upp senare?"
"Vill du hänga med hem?"
"Läget? Lust att ses något?"
"Fredag, middag och film eller?"

Han är (typ) 26 år. Borde borde inte han fundera på att skaffa fru och barn snart? Hur gammalt är för gammalt?


//KIT

Polisens dag


Oj oj oj, idag har vi varit på Träkvistavallen och tittat på polis-, brand- och ambulansbilar. Vilken succé. Alla barnen tyckte det var jättekul, alla fröknar också!
 
Eller det var inte kul när barnen inte lyssnade coh sprang runt runt, överallt. Det var inte kul när Julia tappade bort sin tand som hon tappat under dagen, den låg någonstans på fotbollsplanen och vi skulle bestämt hitta den. Det var inte heller kul när Josefin kissade på sig och jag fick bära henne på ryggen hela vägen tillbaka till skolan och hela vägen tillbaka till T-vallen igen. Men de övriga tio minuter av dagen var SUPER!

Här är förövrigt helgens inköp från OddMolly. Min ekonomi kan nu liknas vid u-ländernas, det vill säga begränsad.








Katout


Humor

Min syster skickade just den här youtubelänken till mig. Jag och min syster har verkligen snubbel humor, och sånt här kan vi skratta åt i timmar!

http://www.youtube.com/watch?v=n8SAjN34KS4&feature=related

( Har inte riktigt listat ut hur man gör så att själva filmen dyker upp här, så ni får nöja er med en länk så länge)

// KIT

Arbetssökande

Jag tröttnar väldigt lätt på kläder,hobbys,tv-program,filmer,musik,killar, böcker o.s.v. Och jag är även väldigt kräsen när det gäller dessa saker. Min familj brukar alltid påpeka att jag är en hemsk människa att köpa presenter till eftersom jag byter smak en gång i veckan. Och nu har det visat sig att min kräsenhet (kan man säga så?) även gäller jobb. Jag har på 3 veckor fått två anställningar och även sagt upp mig från dessa. Senast idag var jag faktiskt på intervju för ett tredje jobb, fick även det här jobbet men tackade nej. Så nu är jag arbetssökande igen , vilket jag personligen tycker är en mycket kul sysselsättning. 

Att vara arbetssökande innebär att jag kan 
*Sova hur länge jag vill
*Slippa klä på mig seriösa kläder och använda smink dagligen
*Köra utgång även onsdagar
*Fantisera om att nästa jobb kommer vara galet kul och att jag kommer tjäna
minst 60 000/mån

 
//Kit
     

Jag vill åka utomlands!



Nu har jag äntligen slutat jobbet! Det har vart en hyfsat lugn dag, Vincent har bara slagit två barn och tjejerna i barbie-rummet har kommit överrens förvånansvärt bra (kan bero på att Elin A var sjuk idag).

Jag har även bokat biljett ner till Lund idag, så på onsdag åker jag ner på en långhelgs visit till min pojkvän, woho!

Annars känns allt fruktansvärt segt just nu. Ingen som har lust att bjuda på en utlandssemester? En arbetskamrat kom hem i förra veckan efter att ha tillbringat en vecka i Spanien, hon var ju inte lagom fräsch och brun!

På tal om att se bra ut! Jag vart mega-super-läskigtmycket ägd av några tjejer i nian som var uppe och hälsade på hos oss på fritids i fredags. Deras ögonbryn var det mest välplockade jag någonsin sett, när de gått gick jag ut och beundrade mina egna ojämnt bevuxna bryn i spegeln och insåg att jag slackat till på senaste, därför ska jag ägna närmaste timmen åt über noggran brynplockning, fy skäms på mig!

Katout
Cypern 2007


Tråk-söndag



Denna kväll har tillbringats framför "27 dresses" med Cola light, Estrella sourcream & onion och en noggrant utvald samlig plockgodis


       Chokladdoppade havrebollar (små) 
       Sura döskallar (röd-gula) 
       Knattar (röd/grön/gul)


Härnäst ska vi plöja igenom några avsnitt av One Tree Hill, säsong ett, FRUKTANSVÄRT BRA!!

// Kit & Kat


piggelin

Är nu helt slut. Igår ringde min käre vän peacecountry och frågade ifall jag vill dra med ut en sväng och trots en spårad fredagnatt för min del  kände jag att det enda rätta valet var att följa med. För att sammanfatta kvällen kan vi säga att det blev lite för mycket av det goda.

/Kit


Söndagskrönika



Hur ska man veta vad man vill göra under resten av sitt liv?


Det är nämligen tänkt att jag ska bestämma det ungefär nu och jag är verkligen inte redo. Till våren är det dags att söka till högskolan och för tillfället är det civilingenjör, industriell ekonomi, som ligger överst på min ansökningslista. Men kom ihåg att detta som alla andra livsavgörande val går i vågor, ena dagen är det en sak som gäller och andra dagen nått helt annat. Tack vare de nyinförda meritpoängen som införts måste jag börja plugga till hösten 09 för sedan blir det mycket svårare att komma in.


Meritpoängen innebär att man kan få 22.5 i slutbetyg istället för nuvarande 20.0 om man läser vissa utvalda kurser. Detta system infördes när vi 89:or hade ett år kvar på gymnasiet vilket ledde till att vi inte hade chansen att välja alla de kurser som ger meritpoäng, TACK FÖR DET REGERINGEN.


Så vad är det som avgör vad och vart man ska studera? Jag vill, som alla andra, tjäna massvis med pengar och så vill jag ha möjligheten att kunna utvecklas och klättra uppåt i karriären. Jag vill trivas med mitt jobb och mina arbetskamrater, samtidigt som jag vill ha tid med ett liv utanför jobbet. Så vad ska man bli då? Sen är det också den stora frågan om VART man ska studera. Jag är fruktansvärt trött på Stockholm och dess dryghet och vill ta mig härifrån, samtidigt som man måste tänka på allt man då lämnar bakom sig. Alla nära vänner, gamla vänner, ytliga vänner och framtida vänner.
Visst att man kan hålla kontakten med en del, men man kommer ändå att förlora många, det är bara att inse och acceptera.


Så hur gör man då? Vilka beslut ska man fatta? Jag kan bara hoppas att jag känner mig mer redo i april när beslutet ska tas, för just nu känns alltihop som en enda röra.


Katout


Match och Bartending


Idag har jag lirat fotbollsmatch och sedan hastat iväg direkt till en femtioårsfest som jag och min vän Camilla (se über snygg bild nedan) skulle bartenda på. Matchen vann vi med 1-0 och baren gick bra. Vi fick 800 för typ fem timmars arbete plus driks (vilket blev plus 500 spänn var) gaaanska så najs (ICA-reklamen).


Tack för alla peppande kommentarer angående långdistans!


Nu ska jag sova, klockan är ju trots allt halv tre, hörs lite senare igen



Godnatt, Kat.


                                                                                   





P3

Här har vi den, världens godaste drink, P3. Kan endast beställas på sunkhakens sunkhak nr 1 Dovas. Mina vänner brukar köra på en 4cl, men jag föredrar 6cl, mer sprit och inte lika söt.



visst ser den god ut ;)


                                                                                                                                                // Kit

Helkväll

Jag och min alltid lika trogna vapendragare körde verkligen på en helkväll igår. Först var vi på universitet med alla ekonomer och jurister och drack billig smirnoff ice, notera att klockan bara var 17.30 när vi svepte vår första. Sen bar det av mot stan och retro som är ett riktigt trevligt ställe. Efter x antal glas vin drog vi oss sen vidare till fellows och shakade loss. Runt 3 så var det dags för efterfest i kristineberg (med några riktiga hunkar, grr) vilket innebar ännu mer sprit. Kom hem vid 6 imorse efter 12h konstant festande och supande, är lite sliten nu.




Jag (till höger) och min vapendragare.
//Kit

Långdistansförhållanden!?

 


Jag är i seriöst behov av hjälp!!!!!!



Jag befinner mig för tillfället i ett förhållande med en underbar man som jag älskar. Vi har vart tillsammans i snart fyra månader och allt har hitills varit hur bra som helst. Det är dock så att pojken ifråga bestämt sig för att plugga till ekonom i Lund redan innan vi träffades och har nu tagit sitt pick och pack och flyttat dit. Hitills har jag varit och hälsat på honom där nere en gång och han har vart i hufvudstaden en gång, våran deal är att en av oss åker varannan vecka så ofta det går. Visst det funkar ju, men hur länge då? Hans utbildning är på fyra år. Mina välmöjligheter är därför följande:

  1. Ett fyraårigt långdistansförhållande och sedan flyttar han tillbaka till Stockholm (det håller aldrig) 
  2. Han tröttnat på utbildningen, eller kommer på att han saknar mig för mycket och flyttar tillbaka till Stockholm (han skulle aldrig hoppa av skolan)
  3. Jag ska börja plugga nästa höst, Lund? (Ett års långdistans måste man ju överleva?)
  4. Jag vinner hundratusenmiljarder på postkodsmiljonären och köper hela Sverige, stänger ner Lundsuniversitet, och vi lever lyckliga i alla våra dagar
  5. Långdistans är för svårt, hejdå (jag vill inte det, så nej)

Jag vill ha peppande kommentarer som föklarar hur vi ska klara detta. Gärna nån fellgoodstory om hur ni har klarat långdistans! Positiva kommentarer om långdistans och också mycket välkomna! Själv väljer jag alternativ fyra, det kändes bäst och mest sannolikt att det skulle inträffa.

Katout
   


HELG!

ÄNTLIGEN HELG! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, tack gode gud att det tog slut. Alla barn hade ADHD idag. Dock närvarade jag vid en mycket intressant konversation som ägde rum mellan Daniela C, Julia, mig och Helena (arbetskamrat).


Julia - Daniela och jag vet vad det heter när man gör barn!
Jag och Helena - Jaha! Vad spännande, vad heter det då! 
Julia och Daniela - Det säger vi inte!
Jag och Helena - Jo men de är klart ni ska säga tjejer!
Julia -
Nääääää
Daniela -
Jo okej då, de heter...


Konstpaus.


Daniela - KÄRLEK!



// KAT

Fredag och skidrea!

Äntligen fredag! Den här veckan har verkligen gått jättefort. Jag behövde inte jobba idag vilket känns jätteskönt men jag har lovat mig själv att vara effektiv ändå. Jag ska:

* Städa hela källaren inkl mittrum + (kanske) badrummet
* Någon slags träning, kanske springa.
* Hämta syrran och och åka till sl-center
* Lura med mig syrran till LännaSport för att spana in skidrean som startar idag
* Ta tag i kvällens planer
                         
     
Armada ARVw


Dom här kommer tyvär inte finnas på rean eftersom det är årets modell. Men dom är ju så sjukt snygga och om man ska lita på recensionen så passar dom mig nog perfekt. Dom kommer iaf lätt att hamna överst på min önskelista!


// Kit!

Godmorgon!





Dags att välkommna en ny dag, fan va skönt att det är fredag!

Idag jobbar jag jobbar jag halv nio till fem. Efter det blir det nog en chillkväll för jag ska spela match och stå i bar imorn.

Såg förövrigt en as bra svensk film (jag vet jag trodde inte det fanns några) igår, "När mörkret fallet" heter den. Så om du också tänkte ta detlungt ikväll, passa på att hyra den!

Katout





Moa B <3 Lukas K


Idag visade Lukas K snoppen för Moa B, bakom rosenbuskarna. (Moa berättade dock detta för mig i förtroende så säg ingen till nån)

Katout


Kontorsråtta

Jag har tagit tag i mitt liv och skaffat ett seriöst jobb, jag är nu kontorsråtta på ett företag i Sundbyberg. Vilket innebär att jag nu kan glömma utgång på onsdagar, sovmorgon och jeans. Nu gäller istället jobb mellan 9-17, lunch med kavajsnubbar och kundmöten. Jag är nu (efter min 3 dag) helt slut, hur ska jag orka 3 månader till?

Over n'out // Kit

Dags för öfest igen?



 


                          


 

Känns som det kanske är dags för en hemmafest igen! Efter mina tre natur år kan jag i alla fall räkna ut vad följande ekvation får för svar:


Mycket folk  plus  Mycket öl  ärlikamed   En jävligt rolig fest



Här kommer lite bilder från förra tillställningen














//Kat


Tree 4 Love




http://www.youtube.com/watch?v=sLiS1xHbHHE




Denna video är ett musikaliskt mästerverk och värd att titta en gång extra på. De genialiska hjärnorna bakom både musik och video går under artistnamnen Charles 20.03, AndreHunken och Dennis.


FESTFESTFEST


Nu ska jag sova, vissa har ju ett jobb att gå till imorn, jag längtar (eller?).

Godnatt, Kat.

Alla borde bli mer som Barbie



Är det någon som har läst Barbieböckerna?! Det har i alla fall jag gjort nu på mitt nya jobb.              


Alla Barbieböcker handlar egentligen om samma sak. Barbie åker på någon slags semester med Ken och Skipper (ibland får några övriga statister följa med). Sedan hittar Barbie eller någon av de andra en skatt, ädelstenar eller eventuellt pengar och beslutar sig snabbt för att de värdefulla ägodelarna skall föras tillbaka till dess rättmätige ägare. Sedan erbjuds Barbie en hittelön för hennes ärlighet och härlighet av myndigheterna. Barbie tackar dock alltid nej till denna hittelön då hon hellre ser att pengarna går till någon ideellorganisation.

Är hon inte härlig den där tjejen med den perfekta kroppen och de långa blonda lockarna? Vet ni hur mina arbetskollegor tackar Barbie? Jo genom att plocka bort alla hennes böcker från avdelningen med motiveringen "moralen är inte helt korrekt".  Vilket bs.

Som tur är hittade jag och Elin G (vi har två Elin tre Lukas och tre Viktor) "Barbie som simskolelärare" gömd under soffan, så nu har vi gömt den på ett säkert ställe så vi kan ta fram den och läsa när ingen ser, för egentligen borde nog alla bli mer som Barbie.

                                                                           




Kat out.





RSS 2.0