This is me


Hej! Mitt namn är Kat (nej egentligen inte, men vi kan väll låtsas?).


Jag tillbringar åtta och en halv timme varje vardag med att underhålla 52 sexåringar, aktiviterna som brukar erbjudas är rita/färglägga, pärla, bygga sandslott, läsa barbieböcker eller äta (intelektuellt värre!). Jag bor för tillfället hemma hos mina föräldrar tillsammans med min (käre) broder. Jag har en pojkvän som bor i Lund och en hund som bor i himlen.

Mitt främsta i-landsproblem just nu handlar om en bostads/ekonomifråga,

Hur mycket ska man betala när man bor hemma?

Jag fick idag mina misstankar bekräftade när mamma informerade mig om att jag nu måste börja betala hemma när jag tjänar mina egna pengar. Hur mycket måste jag betala då? Jo, 3000 jävla kronor. Jag kommer inte kunna spara mycket av mina elva jag har kvar efter skatt. Första ska 3000 till mor och far, sen går det åt iaf 1500 tur och retur till das Lund, sen har vi ju övriga utgifter som man inte tänker på, busskort, krogen, kläder, smink, idrotter. INTE NAJS. Därför har jag nu (efter konsultation från en viss Kit) bestämt mig för att börja hamstra saker som kan behövas då jag flyttat hemifrån, såkallade lyxprylar. Följande saker kommer att gömmas i mitt rum under hösten:

Rakhyvlar (fruktansvärt dyra och fruktansvärt nödvändiga, jag smuglar undan så många oöppnade förpackningar jag kommer åt)
Konserver
Schampo/balsam/hudlotion
Nagelfil och nagelsax (gärna nått slags kitt)

Det var allt för mig denna gång!

This is Kat, signing out.


RSS 2.0